Friday, September 28, 2007

Violetti virkattu huivi

Virkattu huivi
Ohje: Suuri käsityölehti 11-12/06, ohje nro 9, virkattu huivi.
Lanka: jämäkeriä 7 veljestä -langasta.
Koukku: 4 mm.
Valmiin huivin paino: 139 g.

Tässä siis tekeleeni Hupo-viikoille. Ohjeessa huiviin oli laitettu vain kolme rinnakkaista mallikertaa, itse laitoin viisi. Malli oli kiva ja helppo. Apua! Minäkin olen ruvennut virkkaamaan pitsiä. Ties mihin tämä vielä johtaa. Valokuvasta kiitokset avomiehelleni. Flickristä löytyy tämän lisäksi kuva, jossa on yksityiskohta huivista. Se tuli ihan pyytämättä ylimääräisenä, kun pyysin vain ottamaan kuvan huivista blogissa julkaistavaksi. Huivi on kyllä vähän lyhyt, mutta ehkä sille jotain käyttöä löytyy. Vielä pitäis ehkä vähän höyryttää tai keksiä joku muu viimeistelytapa.

2 comments:

marsu said...

Mitäs jos kastelisit huivin ja kiinnittäisit nuppareilla vaikka styroxlevyyn tms. ja samalla vähän venyttäisit pituutta lisää... jos siitä tulisi se sopiva mitta lisäystä kun sanot että on vähän lyhyt.

Näyttää muuten tosi kivalta tuo malli, pitäisköhän miun sitten eläkkeellä tehdä tuokin - tällä hetkellä "to do - lista" alkaa olemaan jo melko pitkä :-)

Satu H said...

olit ihaillut joku aika sitten mun blogissa tekemiäni silmukkamerkkejä. jos sulla on vielä tarvetta niin voisin kyllä tehdä pientä korvausta/vaihtokauppaa vastaan. :) ilmottele! :)