Saturday, September 8, 2007

Ostoslista

Nyt kun pian saan taas oikeaa palkkaa, olisi kiva ostella jotain kivaa. Koska lankojen osto on tauolla -10% -projektin takia ja haluan oikeasti kuluttaa lankavarastoni vielä projektin vaatimaakin pienemmiksi, täytyy siis ostaa jotain muuta. Aion investoida ainakin talousvaakaan. Se osoittautui niin näppäräksi apuvälineeksi neulonnassa ja on juuri tuon -10% -projektinkin takia ihan must. Lisäksi olen alkanut haaveilla muovisista läpinäkyvistä kannellisista laatikoista lankojen säilytykseen. Nykyisellään lankani ovat kyllä ihan kohtuullisen kauniissa korissa, mutta siellä niitä täytyy pitää muovipusseissa, etteivät pölyynny/pölytä kohtuuttomasti. Muovilaatikot olisivat kivempia. Kangasvarastoni sentään sain "arkistoitua" pahvisiin kotilaatikoihin muutamia vuosia sitten. Siellä ne sitten ovat olleetkin. :(

Jostain olisi kiva löytää jotain kauniita silmukkamerkkejä. Nykyiseni näyttävät lähinnä muovisilta klemmareilta. Haluaisin sellaisia kauniita, joissa on helmiä. Olen nähnyt niitä blogeissa. Vielä kun jaksaisi selvittää, mistä niitä saisi, vai pitääkö itse ruveta tekemään.

Pitäisiköhän myös ostaa bambupuikot? Monet niitä kehuvat, joten pitäisiköhän minunkin kokeilla. Ja puikkovalikoimia nyt voisi muutenkin tietysti täydentää.

3 comments:

marsu said...

Bambupuikkotilaus Saksaan lähti ihan äsken :-) Mutta valepalmikosta löytyy Iitun neulesetissä ohje viidellä jaolliselle http://nf-ohjeet.vuodatus.net/

Kirjoitan joku päivä sen neljällä jaollisenkin ohjeen ja paan vähän sukkakokoakin samalla. Ja ne tulee tuonne ohjeblogiini sitten :-)

marsu said...

Hei taas, laitoin sukkien ohjeen tuonne ohjeblogiini - ihan aikuisten kokoa tällä kertaa :-)

Silmu said...

Hei, kiitos, Marsu. Onpa hyvää palvelua. Pitääpä käydä penkomassa.