Sunday, December 28, 2008

Joululahjoja

Sain jouluna kaikenlaista hauskaa. Tässä muutama lahja:

Karvanopat

Karvanopat ja Wunderbaum (ei kuvassa) tulivat pikkuveljeltäni sen kunniaksi, että sain juuri ennen joulua suoritettua autokoulun II-vaiheen loppuun. Vähänkö repesin, kun löysin nämä lahjapaketistani.

Pikkuveljeni lahjoitti myös tällaisen kotelon (Novitan kirjoneuleapuvälineet eivät olleet samassa paketissa).

Kotelo

(Tietääkö muuten joku, miksi noita novitan muoviläpysköjä sanotaan? Äitini oli ne minulle ostanut ja käsittääkseni niitä käytetään kirjoneulontahommissa siten, että läpysköjen ympärille kiedotaan lankaa, ettei tarvitse kokonaisia keriä käsitellä työtä tehdessä. En vaan tiedä, mitä ne ovat nimeltään.)

Oikeasti kotelo on tarkoitettu siveltimien ym. säilytykseen, mutta taisin ihastella pikkuveljeni omaa syksyllä ja pohtia, että se voisi olla kätevä myös puikkojen säilytykseen, ja vihjeestäni oli heti otettu vaari. Pyöröpuikoille käy hyvin, ja täyspitkät puikot mahtuvat myös:

Kotelo

Lisäksi sain pussillisen savityövälineitä:

Savityökalut

Olisi kyllä kiva taas joskus tehdä jostain massasta tms. jotain, kunhan vaan keksisi kerralla ideoita koko massapaketille, ettei sitten taas paketin loput kuivu laatikon pohjalla kovaksi.

Kaikenlaista muutakin kivaa sain: ilmeisesti olin sitten ollut tosi kiltti. Sulhaseni lahjoitti minulle kauan haaveilemani herätysvalon. Eli sellaisen herätyskellon, jonka valo alkaa pikkuhiljaa kirkastua puoli tuntia ennen herätysaikaa. Valo kuulemma vaikuttaa siten, että se jo pikkuhiljaa valmistelee elimistöä heräämiseen niin, että varsinaisen herätysajan koittaessa on pirteämpi kuin normaalisti. Lamppu ikäänkuin simuloi auringonnousua.. :) Olin tosi onnellinen löytäessäni tuon paketista. Itse en varmaan olisi kuitenkaan raaskinut tuollaista ostaa, vaikka olenkin haaveillut tuollaisesta jo niin kauan kuin olen tiennyt, että tuollaisia on olemassa.

No comments: