Saturday, December 20, 2008

Hiljaista

Siirtelin vihdoin viimein blogitilaukseni Blogilistalta Bloglines-palveluun. Se on hiukka kätevämpi, kun siellä saa järjestellä eri blogit aihealueittain. Itsekin seuraan käsityöblogien lisäksi muutamien kavereiden blogeja sekä ammattiani läheltä liippaavia blogeja. On ollut vähän tylsää, kun ne ovat olleet kaikki kauheana soppana Blogilistalla, uusimmat ensin. Nyt ei tarvitse välittää ammattiblogien päivityksistä, jos haluaa vain surffata kuolaamassa ihania neuleblogeja. Ja on helpompi löytää ne ammattiblogit silloin kun niihin haluaa paneutua.

Siirrellessäni blogeja tuli taas laiska olo. Muut päivittelevät blogejaan tiuhaan ja näyttävät ehtivän neuloakin tosi paljon. Itse olen väkerrellyt paria hassua vauvanvaatetta kaverin (jo ihan pian syntyvälle!) vauvalle koko syksyn ja blogi on ollut lähes päivittämättä. Sukkasatoonkaan en käytännössä osallistunut, vaikka ilmoittauduin siihen.

Ehkä uusi työ (siis se toukokuussa aloitettu) ja yritys aktiivisempaan liikunnan harrastamiseen ovat sitten vieneet niin paljon aikaa ja energiaa. Ystäviäkään en niin paljon ole loppujen lopuksi nähnyt, kun kaikki asuvat nykyään kohtuullisen kaukana.

Olin kyllä nyt syksyllä kansalaisopiston ompeluryhmässä mukana ja siellä sain valmiiksi yhtä sun toista. En ole vaan niitäkään tullut täällä esitelleeksi. On kyllä ollut tarkoituksena.

No, ehkä ensi vuonna tulee neulottua ja blogattua ahkerammin. Ja ehkä viimein ehtisin jonain kertana neuletapaamiseen, vaikkapa Vantaan Jumboon. On ollut pitkään mielessä, että joskus voisi mennä, mutta nuo Jumbon tapaamiset on aina jotenkin menneet ohi tai sitten joskus harvoin kun olen ajoissa hoksannut, että nyt sellainen olisi, on ollut muuta menoa (esim. työvuoro). :( (Jos muuten joku tietää jostain neuletapaamisista, joita olisi jopa lähempänä, esim. Keravalla, Tuusulassa tai Järvenpäässä, saa vihjata. Olisi kiva vihdoin ruveta tutustumaan uusiin ihmisiin täällä uudella asuinseudulla.

Joulun suhteen on nyt hyvä mieli. Tänään tehtiin miehen kanssa punajuurilaatikkoa ja huomenna on tarkoitus tehdä linssilaatikkoa. Niitä otamme mukaan kun menemme jouluksi kyläilemään. Yleensä ei olla viety mitään ruokaa mukanamme vaan olemme vain luottaneet vanhempien laittavan. ;) Tänään kävin Keravalla jouluostoksilla ja sain vielä puuttuneet joululahjat hankittua, joten on siitäkin hyvä mieli. Enää paketointi jäljellä, mutta siihen ei kauan mene, kun ei lahjojakaan ole kovin paljon.

Haaveilen siitä, että joskus olisi niin iso asunto, että voisimme miehen kanssa kutsua molempien äidit (eronneita itsellisiä molemmat) sekä miehen siskon ja oman veljeni jouluksi meille. Tähän asti ei ole ikinä ollut niin isoa kämppää, että noin monen ihmisen majoittaminen olisi ollut mahdollista. Mutta ehkä joskus...

Hyvää ja rauhaisaa joulua kaikille, jotka jaksoitte tämän lukea! Olisi kiva kuulla, jos teitä jokunen edes on. Tietty voi olla, että kun olen niin harvoin päivittänyt, niin kovin moni ei ole jaksanut roikkua mukana. Itsekin olen kyllä luvattoman huono kommentoimaan. Ehkä teen uudenvuodenlupauksen ja yritän parantaa tapani. Mielelläni nimittäin luen muiden käsityöblogeja ja tylsäähän se olisi teidän/heidänkään kirjoitella, jos kukaan ei koskaan kommentoisi.

6 comments:

Villasukka said...

Kyllä täällä vielä ollaan :) Luen blogeja RSS-lukijan kautta ja listalla on reilut 900.... Valta-osa käsityöblogeja.
Hyvää joulua!

Silmu said...

Kiva, että en ihan tyhjille seinille kirjoittele. :) 900 on aika paljon. Ite just laskin, niin mulla on n. 90 käsityöblogia listalla, ja sekin tuntuu jo mahdottoman suurelta määrältä.

Hyvää joulua myös sulle!

AnneM said...

kyllä minäkin tänne löysin, readerin kautta kuten aina.
Mukavaa ja rauhallista joulua.

Silmu said...

Kiva kuulla, että mulla on ainakin pari lukijaa, jopa joulukiireiden aikaan. :) Hyvää ja rauhaisaa joulua sullekin, Anne!

virkku said...

Mukavaa Joulua sinulle :)

Silmu said...

Kiitos, Virkku!