Tuesday, January 22, 2008

Kirjalöytö / New book

Lueskelin eilen päivällä Villalankasarvikuono-blogia ja huomasin, että Villasarvi oli löytänyt jostakin kirja-alesta Stitch 'n Bitch Neulojan käsikirjan. Vähän surffailtuani totesin, että Suomalaisen alestahan se löytyy 15 eurolla. Eilen onneksi Tampereen keskustassa vielä yhdessä Suomalaisessa niitä oli, ja sain oman kappaleeni. Jos joku tämän nyt tästä bongaa, niin kyseessä oli Hämeenkadulla Sokosta vastapäätä oleva, ja sielläkin oli enää muutama. Hämeenkadun toisesta päästä ja Koskikeskuksesta olivat jo lopussa.

Ilmeisesti myös Virkkaajan käsikirja olisi ollut alessa, mutta sitä en edes katsellut, sillä se minulla jo on. Tuon neulojan käsikirjankin olisin jo aiemmin ostanut, mutta siitä oli pitkään painos loppu, ja halusin sen mieluummin suomeksi kuin englanniksi.

I spotted yesterday that Villasarvi had found Finnish version of Stitch 'n Bitch Knitters handbook from a sale. Luckily, I managed to buy myself one piece, too. The Happy Hooker would've been in sale, too, I think, but I had it already. The Finnish version of Knitters handbook has been out of print for a long time, and for some reason I wanted it in Finnish, too.

1 comment:

Satu H said...

jep, top down cardiganit, kuten nyt just buttony ja cavern esmes, niin neulotaan ylhäältä alaspäin ja sillon ei tuu yhen yhtä saumaa ommeltavaks. ullassakin on joku ohje vissiin. kokeile ihmeessä! mustakin se saumojen ompelu on ehkä rasittavinta ikinä! :)