Thursday, August 30, 2007

-10% projekti alkaa

Noniin. Nyt olen ilmoittautunut -10% projektiin ja esitellyt itseni siellä. Lankavaraston pienentäminen varmaan onnistuu ihan hyvin, kun pudotettavaa on vain 372 g ja aikaa neljä kuukautta. Minulle tekisi hyvää saada tuo 10% pois omasta painostakin. Sitten olisin taas turvallisesti normaalipainon puolella. Itse asiassa jo vähän yli 5% riittäisi normaalipainon rajalle, mutta tuo 10% pudotus johtaisi aika lailla sopivaan ihannepainoon. Katsotaan, miten käy. Mulla kyllä ajoittuu tuolle ajalle sopivasti myös määräaikainen työsuhde. Yleensä töissä ollessa tulee syötyä säännöllisesti ja järkevästi, kun taas kotona lorviessa välipalojen välit venyvät turhan pitkiksi ja sitten tulee ahnehdittua turhan isoja annoksia ja rupeaa tekemään mieli kaikkea epäterveellistä.

Kesän aikana olen saanut myös aktivoitua itseäni liikuntarintamalla, ja ehkäpä työpäivän päätteeksi olisi helppo ruveta käymään vaikka kerran viikossa uimassa, kun on jo valmiiksi lähempänä uimahallia.

Tämmöistä tällä kertaa. Pitsineulesukat ovat edistyneet hyvin, olen jo puolessa välin toisen sukan jalkaterää. Saan ne varmaan helposti valmiiksi viimeistään viikonloppuna. Sitten pitäisi keksiä, mitä virkkaisi Hupo (Huivi- ja poncho) -viikoille.

2 comments:

Virkku said...

Liikkuminen jollain tapaa olisi kyllä hyödyllista itse kullekin, mutta kun aina on olevinaan aikapula ;).

Silmu said...

Joo. Ja käsityöt ja liikkuminen ei harrastuksina oikein tue toisiaan monellakaan tapaa. Niitä ei voi yhdistää, käsitöiden tuloksia (paitsi ehkä ompelua) ei voi helposti hyödyntää liikkuessa. Ehkä paras etu on, että jos liikkuu, ei hartiat ym. ehkä jumahda niin pahasti käsitöiden seurauksena kuin että jos ei liiku.