Sunday, January 4, 2009

Vuodenvaihde

Monet ovat tehneet yhteenvetoja viime vuoden neulomuksista. Itselläni ei ole paljon yhteenvedettävää. Flickrin "valmiit työt 2008" -setissä on 10 kuvaa. Valmiina on yksi amigurumi, kolme kirjanmerkkiä, yksi pipo ja yksi vauvanvaatesetti (josta housut ovat vielä vähän kesken), sekä yhdet hahtuvapöksyt. Kuvista puuttuu vain yhdet sukat, jotka valmistuivat viime kesänä, mutta joista en ole muistanut ottaa kuvaa. Kesken on toki monenlaista, mutta sama juttu oli viimeksi vuodenvaihteessa.

Muuten kyllä vuosi 2008 oli elämässäni erittäin hyvä. Menin kihloihin, sain vakituisen työpaikan, muutin uudelle paikkakunnalle (jossa oli kyllä jonkin verran huonojakin puolia), ostin auton (yhdessä sulhasen kanssa), pikkuveli sai toivomansa opiskelupaikan ja muutti Helsinkiin (eli suhteellisen lähelle), aloitin uuden -liikunnallisen!- harrastuksen. Siinäpä sitä hyviä juttuja yhdelle vuodelle.

Tälle vuodelle en aio luvata erityisemmin mitään. Yhden viime vuonna tehdyn lupauksen aion kyllä pitää: menen naimisiin. :) Siihen liittyen toivottavasti väkerrän ainakin pari pikkujuttua eli hihattimen (kunhan saisi puvun hommattua) sekä sukkanauhan ja mahdollisen sormustyynyn. Hihattimen malliksi on tällä hetkellä päätymässä I do. Sukkanauhan malliksi puolestaan olen ajatellut virkattua Bridal Garteria. Häät ovat toukokuussa, joten aikaa on vielä hyvin.

No comments: