Friday, October 19, 2007

Ostoksia

Ostin tänään langat pikkuveljen tilaamia kynsikkäitä varten. Hän toivoi vihreänkirjavaa ja mielestäni tämä smart-lanka on tarpeeksi tummaa hänen toiveitansa vastaamaan.

Vihreänkirjavaa lankaa

Kymppiprojektia ajatellen lankavarastoni koko kasvoi siis 100 g:lla. Pudotettavaa onkin siisi vielä 269 g. Tästä vihreästä on kuitenkin tulossa ne kynsikkäät luultavasti joululahjaksi, joten eiköhän se -10 % kokonaispienennys silti ole aivan mahdollinen.

Kävin tänään vihdoin tutustumassa Helmimeren valikoimiin. Sieltä tarttui silmukkamerkkejä varten tavaraa 7,50 eurolla (oho!). Pitänee tehdä muutama silmukkamerkki lahjaksi neuloville ystävillekin. Helmimeressä oli kyllä paljon kaikkea ihanaa. Ehkä eksyn sinne joskus toistekin.

Helmiä

Nuo etualan vihreät helmet ja pari keltaista ja punaista ovat lehden muotoisia. Toiset vihreät ovat ihan "tavallisia pyöreitä lasihelmiä". Lisäksi aion käyttää varastoista löytyviä pienempiä lasihelmiä. Katsotaan, mitä tulee. Yleensä en ole kovin kärsivällinen helmien suhteen, mutta ehkä silmukkamerkki kerrallaan menee, kun ne ovat niin pieniä projekteja.

No comments: