Friday, June 29, 2007

Nalle valmis!

Sain kuin sainkin valmiiksi nallen, jonka virkkasin Maskotin yhteisvirkkuutempaukseen. Virallisestihan tempaus loppuu huomenna, ja tämä nalle jäi ainoaksi tekeleekseni tällä kertaa.

Amigurumi nalle
(Klikkaamalla suurempi kuva Flickrissä. - Click for a bigger picture in Flickr.)


Nallen ohjeen löysin Crochetvillestä. Nalle lähtee kaverini luokse yhdessä jo hieman aiemmin valmiiksi saamieni sukkien kanssa. (Nekin voisi tietysti koittaa kuvata joskus, ehkä ensi viikolla.) Nallen ohje oli kiva ja nallesta tuli söpö, mutta on se aika pieni. (Ks. kuva.) Virkkasin sen nimittäin Novitan Nalle-langasta (heh), josta tein sukatkin. Sukkiin se lanka sopii, mutta ei oikein amigurumien virkkuuseen. Isoveli ja sen paksuiset langat luontuvat amigurumeiksi paljon vähemmällä tihrustamisella. Mutta toivottavasti kaveri tykkää tästä, ja hirmuisen söpöhän nalluska tosiaan on, jopa omasta mielestäni. :)

I crocheted this amigurumi bear for a Finnish amigurumi crochet-along. I found the pattern at Crochetville and it seems I managed to read the english pattern quite well. This bear goes as a gift for my friend. The pattern was fun to crochet and I really like the bear, it's so cute. I just used way too thin yarn for this. (See the bear's size here.) Next time something bigger, 'cause it's definitely better for my eyes and nerves.

2 comments:

Nallu said...

Onpas mukavan oloinen nalle, luulenpa että kaverisi tykkäsi :)

Silmu said...

Kiitos. :) Ja kyllä hän tykkäsi.