Sunday, March 9, 2008

Kiireinen kevään alku / Been busy

Edellisestä postauksesta on vierähtänyt jo yli kuukausi. No, joskus on kai hyvä pitääkin vähän taukoa. Tällä kertaa se johtui hyvin pitkälti kiireistä. Paitsi että olen yhä edelleen saanut käydä töissä. Kun aloitin työttömän kesän jälkeen pätkätyöt taas syyskuussa, luulin, että tammikuussa jatkaisin taas kokopäiväistä neulomista. Niin ei kuitenkaan käynyt, vaan minulla on edelleen töitä ja tällä hetkellä niitä näyttäisi jatkuvan huhtikuun loppuun asti. Lisäksi olen kovasti yrittänyt etsiä vakituista työpaikkaa. Olen kirjoitellut ison läjän hakemuksia eri puolilla Suomea auki olleisiin paikkoihin ja matkustellut useammassakin haastattelussa. Viimeisin haastattelu oli perjantaina - pitäkää peukkuja, että nyt tärppäisi!

It's been a long time since I've wrote here last time. Mostly because I've been so busy. When I got a job at September, I thought I would be back in unemployment in January, but luckily I was wrong. I still have a job and will have until the end of April, at least. Also, I've been writing appliances to different jobs around Finland. I've also managed to get to many job interviews. The latest was at friday. So keep your thumbs up so that I would get a permanent job!

Iloisempana uutisena on se, että olen mennyt kihloihin. :) Tämäkin on hieman häirinnyt käsityöbloggaamista ja itse käsitöiden tekoa viime aikoina.

I'm quite happy nowadays, since I've got engaged! :) This has been disturbing my blogging and knitting lately.

Nyt piti kuitenkin blogata, sillä sain taas vaihteeksi jotain valmiiksi ja jopa valokuvatuksi asti:

Green hat

Malli / pattern: Vihreä myssy, Suuri käsityölehti 2 / 2008
lanka / yarn: Sandnes Alpakka, 91 g
puikot / needles: 4 mm and 7 mm

Pipo valmistui eilen. Malli oli todella helppo ja kun se tehtiin kaksinkertaisesta langasta, se etenikin jouhevasti. Olisi ehkä pitänyt tehdä vähän ohuemmilla puikoilla joustinneuleen jälkeen kuin ohjeen neuvomilla 7 mm puikoilla. Ne olivat ainakin minun käsialalleni hieman turhan paksut, kun lanka ei juossut mukavasti. Jännitin langan riittävyyttä loppusuoralla, mutta hyvin se sitten riitti. Tuo alpakkalanka oli ihanan pehmeää, siitä voisi tehdä toistekin jotain.

I finished this hat yesterday. It was the first time I knitted with alpaca yarn. I loved the softness of it. This was quick to make since it was knitted with two strings of yarn at the same time.

3 comments:

Satu H said...

hyvännäkönenhän siitä tuli! :)

Virkku said...

Onnea :)

Silmu said...

Satu H: joo, olen itsekin tyytyväinen lopputulokseen, vaikka neulominen välillä vähän tuskaa olikin.

Virkku: kiitos.